Contacteer ons!
Gepubliceerd op 10 okt 2024

Ontmoet ANPI op Intersec Dubai 2025

ANPI neemt opnieuw deel aan Intersec Dubai 2025, de toonaangevende beurs voor veiligheid, brandpreventie en beveiligingstechnologieën. Dit wereldwijde evenement is een unieke gelegenheid voor onze experts om de belangrijkste spelers uit de sector te ontmoeten en onze laatste innovaties te delen. 

Bezoek ons op stand 4-H16 en ontdek onze expertise en oplossingen.

Tijdens dit evenement zullen we onze belangrijkste diensten onder de aandacht brengen:

  • Inspectie van veiligheidssystemen.
  • Certificering (BOSEC, CE-markering, enz.).
  • Laboratoriumtests om de conformiteit en prestaties van veiligheidsapparatuur te garanderen.

Het evenement vindt plaats van 14 tot 16 januari 2025 (van 10.00 tot 18.00 uur) in het Dubai World Trade Centre in de Verenigde Arabische Emiraten.

Waarom Intersec Dubai bezoeken?

Intersec is de grootste beveiligingsbeurs in de regio Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië (MEASA) en brengt meer dan 1.100 exposanten en duizenden professionals uit de branche samen. Deze beurs biedt een uniek platform om innovaties op het gebied van beveiliging te ontdekken, inclusief conferenties door marktleiders en demonstraties van geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en cyberbeveiliging. In 2025 zal de beurs zich uitstrekken over 14 beurshallen en zich richten op kritieke sectoren zoals commerciële beveiliging, perimeterbeveiliging en cyberveiligheid.

Bent u nog niet geregistreerd en wilt u ons ontmoeten? Registreer nu! 

Onze doelstellingen voor 2025:

  • Onze expertise in de kijker zetten: Onze experts zullen ter beschikking staan om uw projecten te bespreken en u persoonlijk advies te geven.
  • Onze recentste certificeringen presenteren: Ontdek onze nieuwe certificeringen en hun impact op de veiligheid van uw installaties.
  • Ons internationaal netwerk ontwikkelen: Ontmoet nieuwe partners en klanten om onze samenwerkingen over de hele wereld uit te breiden.
  • Op de hoogte blijven van de laatste trends: Blijf geïnformeerd over de nieuwste technologische en regelgevende ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Wat kunt u verwachten op onze stand?

  • Persoonlijke gesprekken: Onze experts beantwoorden al uw vragen.
  • Exclusieve informatie: Ontdek als een van de eersten onze nieuwigheden.

Organiseer een ontmoeting met ANPI:

Wilt u een afspraak maken op de beurs? Contacteer ons via imc@anpi.be.

Mis dit belangrijke evenement niet!

Kwaliteitsmerken