Contacteer ons!
Gepubliceerd op 21 jun 2024

Bezoek ANPI op de vakbeurs Security Essen

ANPI is verheugd haar deelname aan Security Essen aan te kondigen, Europa's toonaangevende vakbeurs voor veiligheid, die plaatsvindt van 17 tot 20 september 2024 in Essen, Duitsland.

Ontmoet ons team van experts in Hal 7, stand 7F43 voor al uw vragen op het gebied van inspectie, certificering en laboratoriumtesten.

De openingstijden van de vakbeurs zijn van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. 

Nog geen tickets? Registreer u hier.

Waarom Security Essen bezoeken?

Vier dagen lang komt de wereldwijde veiligheidsindustrie samen om elk facet van veiligheid te verkennen. Meer dan 500 exposanten uit meer dan 30 landen zullen de innovaties tonen op het gebied van fysieke en digitale beveiliging, brandbeveiliging, reddingsdiensten en crisismanagement.

Hoogtepunten zijn onder andere:

  • De eerste Europese conferentie over drones: verken de innovatieve toepassingen en veiligheidsaspecten van drones.
  • Opleidings- en ontwikkelingsdag: gewijd aan jong talent en specialisten.
  • DNS-conferentie over de veiligheid van digitale netwerken.
  • Dag van de banken en spaarbanken: strategieën voor beveiliging tegen de huidige bedreigingen.

Dit jaar viert Security Essen haar 50e verjaardag, een halve eeuw vooruitgang en uitmuntendheid op het gebied van veiligheid.

Breng ons een bezoek en ontdek hoe de expertise van ANPI op het gebied van inspectie, certificering en laboratoriumtests aan uw veiligheidsbehoeften kan voldoen. 

Kwaliteitsmerken