Datum: 2024
Op plekken waar het aanbod van maaltijden en dranken een van de hoofdactiviteiten is, zoals restaurants, ontstaan bijna twee keer zoveel branden in de keuken als in alle andere ruimtes. Daarom richten de maatregelen in deze gids zich op de brandveiligheid in de keuken, hoewel bij de risicoanalyse de brandrisico’s in alle ruimtes onderzocht moeten worden in het kader van een globale aanpak van die risico’s voor het restaurantmanagement.
Deze gids is in de eerste plaats bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor de veiligheid in restaurants. Hij richt zich tevens tot hulpdiensten, consultants, bewakingsfirma’s... zodat ook zij tijdens hun werk kunnen bijdragen aan meer brandveiligheid.
Dit Technisch Dossier werd opgesteld in samenwerking met CFPA-Europe.
Ontdek de inhoudsopgave en enkele pagina's van het Technisch Dossier.
Dossier van 20 pagina's
Naast de aanbevelingen bevat het een controlelijst in bijlage (ook beschikbaar in Excel-formaat, op aanvraag)
Beschikbaar in pdf-formaat
Ook beschikbaar in het Frans
75,00€ excl BTW
Verschillende varianten
Reference | Formaat | Taal |
---|---|---|
DTD 187 F PDF | FR | |
DTD 187 N PDF | NL |